En Xicu Quer, la 1ª generació Quer, a l’any 1879 és el primer que s’enamora d’aquest ofici. Ell va ser el que va posar els fonaments d’aquesta modesta i familiar empresa que avui dia, després de 5 generacions segueix ben viva.
El seu fill, Anton Quer, que ha de veure-se-les per aguantar el negoci amb la guerra civil, segueix amassant la principal peça d’aliment de la guerra i la postguerra, el pa.
El testimoni passa al seu fill, en Joaquim Quer, que introdueix nous conceptes de pastisseria i brioixeria.
La 4 generació arriba amb el fill del Joaquim, l’Antoni Quer, que es forma a França i aporta la nova brioixeria francesa, noves tècniques de pa i la meravellosa xocolata., en forma de bombons.
La 5ª generació entra amb embranzida, som en Sergi i l’Eduard Quer. Introduint noves tècniques de pastisseria amb noves textures i sabors, i una consciència de producte més saludable.
Tasta la nova fornada!