Presentació

QUER ARTESANS DEL GUST

Som una empresa familiar que va ésser fundada per en "Xico Quer" el nostre besavi el 1879, des de llavors venim fent pa i pastissos de forma ininterrompuda.

Ara farà trenta anys, varem entrar en el mon de la xocolata de qualitat de mans de professors francesos, ara ja amb una reputació consolidada, podem oferir un ventall de especialitats, entre les que destaquen les genuïnes "Roques del Cap de Creus" o els derivats de taronges i llimones dels nostres horts.

Les nostres melmelades o confitures, confeccionades amb productes propis o de immediata proximitat, ecològics i el·laborats de forma natural sense conservants ni additius, ja han assolit el reconeixement dels nostres clients.

La selecció de pans i pastissos, clàssics i novedosos son sens dubte la millor carta de presentació de un establiment amb ofici.

Fa uns anys, amb la pretensió de potenciar els productes locals de qualitat, varem experimentar amb el Bonítol, la Tonyina i l'Anxova, que pesquen els pescadors locals, aconseguint una conserva d'aquests productes de una qualitat difícil d' igualar.

La nostra aposta per la qualitat i la innovació ens ha portat ha ésser un dels establiments emblemàtics no tan sols del Port de la Selva sinó de l' Empordà.

  • XICO QUER, enfornant